Meridiaan lanceert nieuwe website!

Home
Nieuws
Meridiaan lanceert nieuwe website!
29 / 05 / 2014

1 juni Kinderfestival

Beste ouders en kinderen!

Op 1 juni is het dan weer zo ver! Dan vindt het kinderfestival plaats! Er zullen leuke festiviteiten zijn voor jong en oud: sumoworstelen, springkussen, oer-Hollandse spellen en nog veel meer!

Er zullen deze dag ook Turkse hapjes verkocht worden. Komen jullie ook? Het begint om 11.00 uur en duurt t/m 17.00 uur. Het zal plaatsvinden bij Meridiaan 40 (bij ons eigen gebouw).

Ps: voor deze dag hebben we een speciale actie! U kunt uw kind aanmelden voor huiswerkbegeleiding/weekendschool met wel 10% korting. Voor meer informatie kunt u uw vragen stellen aan onze medewerkers die deze dag aanwezig zullen zijn.

Wees er snel bij, want vol=vol!

A5_kinderfestival_voorkant A5_kinderfestival_achterkant

Op 17 april 2014 heeft Stichting Meridiaan Educatieve Diensten Amersfoort haar nieuwe website gelanceerd. De website van Meridiaan heeft een compleet nieuwe uiterlijk gekregen. De vrijwilligers hebben hard gewerkt om de website uitermate gebruikersvriendelijk te maken. Vele nieuwe functies zijn toegevoegd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je online in te schrijven voor onze educatieve activiteiten.

Read More


Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Meridiaan